Team en samenwerkende partijen

Monique de Hont is de oprichtster van Natural HorseMo. Zij traint paarden  op locatie en is docent bij de opleiding paardentaal vertaald.

Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar man Theo en kinderen. Daarnaast is ze te vinden bij Joy, Riva, Lotje en Guus, haar eigen paarden. 

Theo Huijben runt de pensionstal De Tequilla Hoeve. Dit is ook de thuisbasis voor het opleidingscentrum Natural HorseMo. 

Theo brengt zijn vrije tijd door met zijn vrouw Monique, zijn kinderen en kleinkinderen. 

Barbara Jansen gaat over de planning bij Natural HorseMo. Alle aanvragen verwerkt ze in de agenda en zo komt Monique zelden te laat (5 min daar gelaten...)

Lindcy verzorgt de paarden op donderdag en zaterdag. Daarbij helpt ze Monique waar nodig.

Robert Burgmans is de vaste hoefsmid bij Natural HorseMo. Daarnaast helpt Robert paarden die die niet voorwaarts zijn tot niet meer kunnen lopen ondanks vele bezoeken bij klinieken. Een haarscherp vakmansoog maakt dat Robert paarden weer in de goede stand kan zetten waardoor verbetering direct zichtbaar is. Vele zijn hierdoor van een vroeg pensioen tot zelfs euthenasie gered! 

Huub Rietberg is gericht op het corrigeren van volledige biomechanische bewegingen van de mond, het hoofd en de nek in relatie tot het hele lichaam van het paard. Jarellang is hij de de vaste tandarts bij Natural HorseMo maar ook probleempaarden worden regelematig door Monique doorgestuurd naar Huub!