Contact en privicy statement

Natural HorseMo


Groenendijk 64, 4909AD Oosteind

Mail: horsemo@outlook.com

Tel: 06-37529596

KVK: 71335803


*Alle lessen en trainingen zijn op eigen risico!
*Monique de Hont (Natural HorseMo) kan zich hier  niet voor verzekeren.
*Monique de Hont niet aansprakelijk te stellen voor schade letselschade, schade aan uw paard, schade aan spullen of enig andere schade.
*Wanneer u Trainingen/ lessen neemt bij Monique de Hont gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarde.Privacy  statement


Natural HorseMo verzamelt diverse gegevens bij het gebruik van de website of bij het gebruik van de diensten.

Wanneer u deze website bezoekt, kunnen we bepaalde informatie opslaan die te maken heeft met uw bezoek:

uw internet protocol-adres of het IP-adres van uw proxyserver, uw Internet Service Provider (ISP), de duur van uww bezoek aan de website, het aantal keren dat u de website bezoekt, basale domein informatie, de pagina’s die u bezoekt, de website die linkte naar onze website, de website die u krijgt door op onze website op een link te klikken, informatie over het besturingssysteem en de internetbrowser die u gebruikt om de website te bekijken.


Voor meer informatie over de website www.naturalhorsemo.com zie https://www.one.com/static/info-privacy-notice.do

Al deze informatie gebruiken we uitsluitend voor statistische doeleinden.


Gebruik van persoonsgegevens

Natural HorseMo verzamelt uw adres gegevens en telefoonnummers. Deze verkregen we via e-mail, Messenger, app of telefonisch. Deze worden schriftelijk, in de navigatie of in de agenda van de Iphone verwerkt. Om foto's en films online te gebruiken zal altijd toestemming worden gevraagd, mondeling of via Whats app. Daarbij zal benadrukt worden dat men ook 'nee' mag zeggen.


Online advertising

Social Media (Facebook, Instagram, twitter)

Op onze website maken we gebruik van een Facebook pixel, die ons helpt om uw online surfgedrag naar Facebook door te sturen. Met behulp van deze pixel kunnen relevante campagnes uitgevoerd worden die gebaseerd zijn op uw voorkeuren en interesses. Tevens geeft het ons de mogelijkheid om social media campagnes uit te voeren voor mensen met soortgelijke voorkeuren en interesses.


Bewaartermijn

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor wij de gegevens verzamelen of verwerken, tenzij het langer bewaren van uw gegevens noodzakelijk is ter voldoening aan een wettelijke bewaarplicht van Natural HorseMo.


Inzage en/of correctie van je gegevens

U kunt inzage vragen in de persoonlijke informatie die we over u hebben en u kunt ons verzoeken om deze persoonlijke informatie te corrigeren. Neem hiervoor contact met ons op via horsemo@outlook.com of moniquedehont@hotmail.nl